Saturday, August 2, 2014

White and fuchsia

Pushimet e mia i ndava në dy pjesë, gjysëm në korrik dhe gjysëm në gusht.
Ato të korrikut nuk u panë ku shkuan, mbaruan shumë shpejt :(
Edhe këtë vit nuk e braktisa mëmëdheun. Përkatësisht Dhërmiun dhe Vlorën.
Fotografitë dhe postimet e tjera në vazhdim do jenë nga pushimet.
Looking forward  për pjesën e dytë.
No comments:

Post a Comment