Wednesday, August 13, 2014

Pala pala

Vapës së padurueshme mund t'i mbijetoj me pak rroba veshur :P, buzë detit, ose duke bërë shopping.
Kanatjerja dhe pantallonat me lule jane dhurata nga njerez të ndryshëm e mua më pëlqyen shumë të kombinuara bashkë.
Tani me flokët e shkurtër, era nuk është asnjëherë në favorin tim :(

No comments:

Post a Comment