Wednesday, August 13, 2014

Pala pala

Vapës së padurueshme mund t'i mbijetoj me pak rroba veshur :P, buzë detit, ose duke bërë shopping.
Kanatjerja dhe pantallonat me lule jane dhurata nga njerez të ndryshëm e mua më pëlqyen shumë të kombinuara bashkë.
Tani me flokët e shkurtër, era nuk është asnjëherë në favorin tim :(

Saturday, August 2, 2014

White and fuchsia

Pushimet e mia i ndava në dy pjesë, gjysëm në korrik dhe gjysëm në gusht.
Ato të korrikut nuk u panë ku shkuan, mbaruan shumë shpejt :(
Edhe këtë vit nuk e braktisa mëmëdheun. Përkatësisht Dhërmiun dhe Vlorën.
Fotografitë dhe postimet e tjera në vazhdim do jenë nga pushimet.
Looking forward  për pjesën e dytë.