Saturday, July 26, 2014

Caramelized


Me shumë punë, shumë provime e shumë pak pushime arrita të bëhesha pak çokollatë.
Birkenstock përveç se janë must i kësaj vere, janë shumë praktike dhe të rehatshme. Vishen me gjithçka dhe kudo.
Fustani me frutull shumë femëror, me ngjyrën e tij të zbehtë, nxjer ne pah nxirjen e shumë dëshiruar të plazhit.
Tanning - Loading :P2 comments: