Sunday, July 27, 2014

The perks of having the birthday in summer

Në 13 korik ishte ditelindja ime e 25-të.
E fotografitë më ranë në dorë pak ditë më parë.
Ishte një nga ditëlindjet më të bukura ever :D
Zgjodha plazhin e Spillesë në Kavajë, një nga vendet e mia të preferuar, për të kaluar ditën.
Aty ku ndërthuren shumë bukur plazhi me pyllin, ne patëm kënaqësinë të shijonim drekën nën hijen e pishave.

Saturday, July 26, 2014

Caramelized


Me shumë punë, shumë provime e shumë pak pushime arrita të bëhesha pak çokollatë.
Birkenstock përveç se janë must i kësaj vere, janë shumë praktike dhe të rehatshme. Vishen me gjithçka dhe kudo.
Fustani me frutull shumë femëror, me ngjyrën e tij të zbehtë, nxjer ne pah nxirjen e shumë dëshiruar të plazhit.
Tanning - Loading :P