Sunday, May 18, 2014

2nd Birthday!!!


Ne u rritëm u bëmë 2 vjec! :)
Pak me vonesë festimet e ditëlindjes, po na karakterizon  vonesa në postime:P
2 vjet, 148 postime, disa here dëshira për të hequr dorë, vërejtje dhe fjalë të mira.
Më duket sikur po bëj 'New Year resolution' :P
Piksynimi për këtë vit është shtimi i postimeve dhe në festimet e 3 vjetorit të jenë bërë 300.Tuesday, May 13, 2014

Blooming spring


Pantallonat e kuqe/porokalli janë dashuria ime më e re.
Mendova t'i vishja me ndonjë bluzë/këmishë me ngjyrë të fortë, që te dyja të vinin në pah njëra tjetrën.
Mëndja më shkoi te këmisha blu me topa të bardhë, po pastaj mendova: "Ngela duke veshur vetëm këtë", dhe syri më kapi këtë kanatjeren përsëri me topa. Ngjyra nuk është e fortë, po besoj e bëri efektin që doja :)