Monday, April 28, 2014

Black and green

Aq të gjata janë ditët e mia sa që veshja e takave është vrastare për kembët.
Po kur sigurohem që do ri pothuajse ulur, me gëzim të madh i nxjer nga dollapi :D
Ndoshta një model i dalë mode, por për mua mbeten dashuri me shikim të parë.
Fundi i veshur këtu i sjellë më klasik e më femëror me këmishën pa jakë me detaje të zeza.
Ç'paska qënë dhe kjo këmisha, aq e tejdukshme sa mi nxori "të palarat" :P

Tuesday, April 22, 2014

Red Easter

Në pritje (ikje) të Pashkëve! 
Supozohej që në këtë postim të uroja për Pashkët, me që isha veshur me të kuqe. Por u kujtova shumë vonë :(
Pashkët erdhën dhe ikën e bashkë me to le të iki edhe shiu.
Gëzuar Pashkët dhe shumë mbarësi!!!

Wednesday, April 16, 2014

The cat eye(s)

Nuk dua ta pranoj, po më pëlqeu pak kthimi që bën temperaturat e ulta. Ju dha mundësia edhe veshjeve që nuk patën mundësi, të dilnin një xhiro nga blog-u.
Kjo felpa/hoody apo bluzë tutë ishte e preferuara ime këtë dimër. E fshehur poshtë xhupave dhe palltove nuk i dhashe vëndin e duhur, e ndihesha si në faj.