Thursday, March 13, 2014

Daisy in the dusk

Kjo është një nga bluzat e mia të preferuara për këtë dimër. Lulet mbeten një print shumë i dashur.
E kam veshur bluzën edhe me pantallona të zeza, por kombinimi duket pak monoton. Në mes të të zezës e verdha bën shumë efekt.
Per fat të keq fotografitë janë bërë në mbasdite dhe pjesa më e madhe kanë dalë shumë keq :(
Por si thotë populli: 'Më mirë pak e saktë' :)5 comments: