Saturday, February 22, 2014

Electric blue dress on father's bithday

Të enjten im at' kishte 55-vjetorin e lindjes. U mblodhëm për një darkë të vogël me familjen e madhe :)
Ajo c'ka do të vecoja dhe që ishte më interesante dhe e papritur për babin ishte torta. 
Ajo ishte (se nuk ngeli asnje thërime) si nje veshje tipike e tim eti: këmishë, kollare dhe xhaketë.
Diskutuam shumë variante dhe kërkonim dicka që ta karakterizonte më së miri babin.
Dhe nuk gabuam në zgjedhjen dhe në surprizën.
No comments:

Post a Comment