Sunday, January 26, 2014

Mysterious girl


 Një nga kombinimet e mia të preferuara ever.
Kapelja është e re, jeleku apo si i them unë shkurt 'leshi', gjithashtu.
Kisha kohë pa u zgjuar me nge, e të bëhesha gati  se doja jo se duhej :)
Super ditë nën rrezet e diellit e nën përqafimet e ngrohta.

Friday, January 17, 2014

Color-happy dress

Mirmbrëma :)
Ah jo jo, nuk isha veshur kështu sot. E premtja për mua është shumë e ngarkuar, mundësisht me tuta dhe Uggs do ishte mrekulli.
Shplodhja e fundjavës e jep efektin ditët e para të javës. Kam më shumë ide dhe 'nerva' për kombinime.
Fustani është new entry ndërsa përbërësit e tjerë të kombinimit të shumë perdorur :P
Në fotografi merr nuanca të ndryshme, por fustani është ciklaminë.
As mua nuk më pëlqen shumë me këto këpucet, por moti më mashtroi :(


P.S. Shtylla është per syrin e keq :P