Friday, December 27, 2013

Plaid and floral


 Babagjyshi këtë vit u tregua shumë bujar, më dha mundësinë ta zgjidhja vetë dhuratën.
Pas shumë kërkimesh midis cmimeve dhe modeleve unë zgjodha këtë xhup.
E preferoja të thjeshtë, po ma tërhoqi vëmendjen me 'mosthjeshtësinë' e tij.
Kështu me lule is so me :P
Ndër kombinimet e mundshme, që më erdhën në mendje sapo e morra në duar, ishe dhe ky i sotmi, edhe pse me pantallonat e marra 'borxh' motres. Po kuadratat jane akoma në modë apo jo? Dhe mua nuk më mjaftojnë të miat...

Saturday, December 21, 2013

Twins

Mirë që vishemi njësojë, që bëjmë ndonjë foto për blog :P edhe pse cilësia e fotografive lë shumë për të dëshiruar :(
Edhe kësaj here ishte i paramenduar kombinimi. Me xhupat që u porosit një e erdhën dy, pantallonat ecco leather vishnje, e pulovra bezhë/pana per të neutralizuar kombinimin.

Sunday, December 8, 2013

Leather and tartan day

Nuk ishte rastësi, që u veshëm njësoj. 
Të premten (disa javë më përpara) kur ishte akoma ngrohtë dhe me këmishë e xhaketë e kaloje shume mire ditën. I kishim të dyja të gjitha pjesët përbërëse të 'outfit-it': këmishën me kuadrata, legins me lëkurë ekologjike (më duket shumë e shëmtuar shprehja imitim lëkure, pamvarsisht që ashtu është realisht), xhaketa me lëkurë përsëri ekologjike edhe këpucë me qafa.
Na pëlqen shumë të dyjave si kombinim edhe menduam ta sillnim në të njejtën ditë.
Looking forward për kombinim e radhës :)