Saturday, April 27, 2013

Lule everywhere

Floral print ёshtё  njё nga printet e mia tё preferuar dhe qё do ti vesh gjithmon (pavarsisth trendeve).
Mezi e prita pranverёn pёr tё vёshur tё gjithё arsenalin e veshjeve me printe me lule.
Nuk humba rastin dhe e kombinova fustanin me loafers e reja.  Dhe pёr ta mbyllur, njё xhakete jeans ёshtё gjithmon e kombinueshme me lulet .8 comments: