Sunday, February 10, 2013

Raggio di sole


 Sa shume i kisha kerkuar dhe deshiruar keto rreze dielli. Perfundimisht pranvera eshte stina ime e preferuar. Mezi po pres te iki dimri e me ne fund te shijoj rrezet e ngrohat te diellit dhe ngjyrat. 
Sot vendosa te shoqeroja diellin me fustanin e verdhe dhe sigurisht getat dantelle, qe mezi pres rastin per ti veshur. Sigurisht qe u pendova shume sepse u plevitosaaaa.
 I dashuroj kaq shume callmat/turban sa nuk mund te ri pa to edhe ne dimer.
Ju uroj nje jave me diell :)