Monday, December 31, 2012

Spirito (ritardino) Natalizio

Ne shetitjet "turistike" nuk mund te mungonin qendrat tregetare :) dhe vemendja e vecante, qe ato i kushtojne dekorit. Aty ndihet plotesisht ngrohtesia e festave, dritat zbukurimet dhuratat.Nuk mund te rrija pa e mare veten me te mira :P
No comments:

Post a Comment