Wednesday, September 12, 2012

Riciklim #3

Si te kthejme nje shall plazhi ne nje cover per robat e banjes?

 E palosim shallin me dysh.

 Pjesen e palosur e presim ne formen qe duam per te krijuar jaken.

 Ildisim jaken me gjilpere dhe pastaj qepjen perfundimtare e bejme me makine qepese.
Gjithashtu, me makine qepese bejme dy tegela gjatesore, nje ne te majte dhe nje ne te djathte per te krijuar menget.

 Cover-i eshte gati :)

6 comments:

 1. very very nice DIY! i love it =)))
  anyway, i hope you could visit mine too and follow :))

  xoxo,
  Raellarina- The Ballerina on Fire
  http://raellarina.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. You made your dress looks so amazing!
  Followed your blog dear :)

  http://kathastrophee.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Hello beautiful! I love your style. I'm looking for more blogs to follow so if you want, leave me a comment and we can follow each other. Mine's www.elly-vickere.com

  Hope to hear from you soon! xx

  ReplyDelete
 4. Clever! S'me kishte vajtur mendja ndonjehere :)

  ReplyDelete