Monday, September 3, 2012

Fall wishlist


Kam bere nje liste per gjerat qe do me duhesh per vjeshte (ndoshta dhe dimer). Nuk e di se sa do mund ta realizoj te gjithen po shpresa vdes gjithmon e fundit. "Shkurtimisht" me poshte ilustrohen idete e mija per veshjet e vjeshtes :D2 comments: