Monday, August 6, 2012

Maxi Lemons


Ky fustan ka histori shume te shkurter. Eshte blere para shuuuume vitesh dhe nuk eshte perdorur thuajse fare. E gjej nje dite neper dollapet e mamit dhe sigurisht qe e pervetesova :P. Disa rroba duhen mbajtur ne dollap (edhe pse zene vend).
2 comments: