Friday, June 1, 2012

Viva l'Italia!!

Dhurata e prinderve per diplomimin ishte nje udhetim ne Itali :D
Per mua eshte dhurata me e bukur ne bote, duke qene se shkoja per here te pare.
Eshte emocion krejtesisht tjeter te thithesh ajer italian :P


 Aquarium di Jeselo.
Me Eriken dhe Dean, ngelem me goje hapur. Ishte nje merekulli e vertet. Peshq te formave, ngjyrave dhe madhesive nga me te larmishmet.
 Patrick :P


Ndejta ne Oderzo, qytet i vogel, shuuuuuuume i paster i rajonit te Veneto.


La prima comunione di Erika, Parrocchia Di San Giovanni Battista

Ne dreken e festes se Erikes

Veneto Designer Outlet

Refreni i atyre diteve :)


2 comments: