Sunday, June 24, 2012

Ciao da Pesaro!


Per afer nje muaj u riktheva perseri ne Itali. Kete here mora pjese ne nje youth exchange ne Pesaro, Marche. Pervec te rinjve shqiptare, pjestaret e tjere ishin te rinje nga Italia, Serbia, Rumania dhe Turqia. Tema e kesaj PBA ishte "Green ideas for youth projects", ne fund te se ciles u krijuan disa projekt-ide per te cilat do aplikohet me qellim realizimin e tyre. Me kishte mare malli per aktivitete te tilla dhe kalova nje jave te mrekullueshme e shume aktive me njerez te jashtezakonshem :)La Piazza del Popolo

La fontanella nella piazza


Teatro Rosinni

Giuseppe Garibaldi

Intercultural night


Il piccolo portoLa Palla del Pomodoro


No comments:

Post a Comment