Tuesday, May 15, 2012

rock and hotTe vishesh "rock" nuk do te thote conversa, kafka dhe percina. Ngjyra e zeze eshte e lehte kombinueshme pothuajse me cdo ngjyre tjeter. Po te bashkojme nje fund lekure me kepuce te larta me detaje percinash dhe ti shtojme nje bluze, nje cante dhe geta te cdo ngjyre do te perfitonim nje outfit rock por dhe shume femeror :)

rock


rock


No comments:

Post a Comment