Tuesday, May 15, 2012

Ngjyra Vs. Shiu

Kaluam nga palltot te T-shirt dhe tani te xhaketat. Por nuk kemi pse kthehemi te grija perseri. Sfida me e bukur do ishte me shume ngjyra. Mua me pelqejne shume ngjyrat dhe perpiqem ti kombinoj ato sa me kendshem. Shpresoj qe ky outfit t'ju pelqej dhe t'ju ndihmoj ndo pak :)color vs raincolors vs. raincolors vs. rain


No comments:

Post a Comment